“Patut kecik dulu aku rendam kau dalam paya” Puteri Balqis dedh mesej dengan Ibu buat ramai terkejt

Melalui laman TikTok pelakon remaja, Puteri Balqis baru-baru ini, dia ada memuat naik mesej-mesejnya bersama ibu tercinta di aplikasi WhatsApp yang telah menarik perhatian ramai.

Dapat dilihat dalam pendedahan mesej-mesej itu, Balqis seperti sedang membalas mesej bersama rakan kerana perkataan ‘gampang’ dan ‘f*ck off’ seakan perkataan biasa buat mereka berdua.

puteri balqis

Bahkan, berkomunikasi dengan perkataan kasar seperti sudah biasa buat Balqis kerana ibunya juga akan membalas dengan ayat-ayat ‘keterlaluan’.

puteri balqis

Susulan itu, ramai merasakan aktres terbabit bertuah dapat seorang ibu yang boleh dilayan seperti rakan sebaya dan sporting.

Tetapi dalam pada masa yang sama, ada juga beberapa netizen menganggap perkataan yang diguna terlampau biadap.

*Jgn normalkan benda mcm ni

*Hebat anak2 jaman sekarang..mak pun lebih kurang tak tahu nk kata apa.

*serammmm..mtk jauh dr family aku..kang aku yg kemurungan

*janganla, sbb perkataan tu adalah doa dan seruan kejahatan dtg dlm hidup kita

*kita nak “ah” kat mak bapak kita pun tak berani … senang je budak lani sembang fuck off gampang bagai dengan parent … scary !!!

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *