“Menitis air mata berharga Ruhainies” mengadu bersungguh minta maaf, call Bella tpi kene palau

Lama mendiamkan diri, akhirnya Ruhainies tampil dalam satu sesi temubual bersama Melodi TV3 menceritakan kemelut yang sedang berlaku terhadapnya ketika ini.

Akhirnya Ruhainies bersuara

Ruhainies berkata dia tidak kisah dirinya dibenci atau dicaci, kini aktres tersebut hanya mahu menyelesaikan segala kontroversi dan mahu kembali tenang.

Ruhainies bella

Sekarang saya rasa saya dah tidak boleh delayed. Saya nak berdamai dan tiada apa-apa sengketa dengan Bella Astillah dan dengan sesiapa pun. Dan saya ingin meminta maaf secara terbuka dalam isu ini.

Trauma atas segala yang berlaku

Katanya, alasan tidak menghubungi Bella selepas kejadian khalwat kerana ketika itu dirinya masih dalam keadaan trauma.

Few weeks tu saya dah hubungi Bella tapi dia tak reach dan saya tidak mahu mendesak kerana saya juga faham the situation, dia marah.. takkan lah saya nak keep pushing her.

Susulan itu dia berharap agar Bella boleh memaafkannya dan masing-masing memulakan hidup baru.

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *