Keluarga

Rupanya Ini Cerita Sebenar Mengapa Bini Tetap Sayang Laki Dia Walaupun Dah Jadi Mak Ny4h

Sejak semalam, tular di media sosial mengenai kisah sepasang suami isteri dari Kelantan yang meraih perhatian warganet. Ia selepas mereka mendedahkan kisah peribadi yang selama ini menjadi buah mulut masyarakat sekeliling menerusi video di Tiktok. Kisah mereka bukan sesuatu yang biasa dalam kalangan masyarakat, tambahan lagi apabila melihat si isteri bersuamikan seorang IeIaki ‘mak nya.h’.…

Keluarga

Kecewa result asyik negatif, suami minta isteri berhenti check kehamilan! Buka kotak kejutan ‘Hai daddy’ disangka ada makanan

BUKAN satu, tapi tiga kit ujian kehamilan diletakkan dalam sebuah kotak yang dihias cantik, berserta sekeping nota ringkas, ‘Assalamualaikum, hai daddy’. Menerusi video yang dikongsikan di aplikasi TikTok, seorang suami berpakaian seragam tentera sebak membuka ‘hadiah kejutan’ itu sebelum memelvk isterinya tanda gembira. Isterinya, Nurafidah Ahmad Yusof berkata, kejutan itu dibuat untuk suaminya pada Disember tahun…

Keluarga

Wanita ini jumpa bayl depan pejabat dan ambil sebagai ank angkat. Bila diselidik ayh kepada bayl itu berjaya dikesan dan apa yang jadi lain pula jadi lepas dia berkenalan pihak lelaki

Buat pengetahuan anda, foto di atas sekadar hiasan. Nama aku Wan (bukan nama sebenar), berusia 30 tahun dan membuka sebuah company Accounting Firm bersama 2 orang partners Sherry (bukan nama sebenar) 28 tahun dan Mila (bukan nama sebenar) 29 tahun di Selangor. 2 bulan lepas, Budak practical terjumpa baby lelaki kat pejabat. Pejabat aku ni…

Keluarga

Beli Gelang Emas Sampai 3K, Sekali Nk Jual sbb Nk Pakai Duit, Baru Perasan Ada yg Tak Kena

Beli Emas Harga RM3,000, Bila Nak Jual Sebab Perlukan Duit, Baru Tahu Ada Tak Kena. Memang tidak dapat din4fikan, permintaan terhadap aksesori emas semakin meningkat dari hari ke hari. Walaupun harga emas kian menc4nak naik tetapi masih ramai lagi yang mahu membeli untuk tujuan pel4buran pada masa akan datang. Seperti perkongsian seorang pengguna Facebook iaitu…

Keluarga

Wanita ini disahkan mengandvng oleh D0ctor walaupun masih suci. Disebabkan tak nak keluarga malu dia terpaksa kahwin dengan rider makanan

gambar sekadar hiasan Sila baca dibawah ini untuk maklumat penuh dan lengkap bagi artikel ini. Terima kasih kerana membaca artikel kami ini. Mohon kongsi jika bermanafaat dan mohon maaf jika ada tersilap dan salah. Part 1 – Hud Asyikin. Assalamualaikum Admin KRT. Maafkan saya, saya gunakan fake akaun untuk buat luahan ni. Saya seorang perempuan…