“Tak payah jadi penunggang agama la, setakat artis sampah, nyanyi pun sendu” Syura gesa permohonan maaf atau sampai surat

Penyayi Syura Badron semalam tampil meluahkan rasa berang apabila dia dikecam tanpa henti oleh sesetengah netizen di media sosial berhubung isu tamatnya kes saman menyaman antara dia dan beberapa individu lain dengan penyanyi Siti Nordiana.

 

Kata Syura, dia memberi tempoh 24 jam kepada individu itu untuk tampil membuat permohonan maaf kepadanya atau dia akan mengambil tindakan undang-undang.

Tolong ambil perhatian! Dan untuk dia tolong direct message (DM) saya dalam tempoh 24 jam atau saya panjangkan perkara ini kepada peguam.

Korang tak sedar ke yang korang pun sedang mengumpat juga sekarang ni. Ambillah pengajaran dari apa yang saya alami.

Kalau ada yang nak merasa naik turun mahkamah, sila teruskan berbuat demikian, tunggu je surat lawyer dari saya.

Syura juga berkongsi mengenai hal itu menerusi satu hantaran di Instagram miliknya selain menunjukkan tangkap layar kata-kata yang dilemparkan individu itu terhadap dirinya.

Whatsapp

Tak payah jadi penunggang agama la Syura. 3 ekor tu bukan ada degree pun, setakat artis sampah. Menyanyi pun sendu.

Eh sial la tuduh kitorang netizen. Korang yang mengumpat Nana, salahkan netizen pulak.

Terdahulu, Siti Nordiana membuat permohonan maaf kepada lima defendan iaitu Syura, Lan Solo dan isteri serta dua individu lain selain menyatakan dia memaafkan semua tindakan mereka sebelum ini.

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *