“Saya hidap kanser.. Menunggu mati je..Kalau saya tiba senyap tu.. ” ramai terkjut lihat vdeo keadaan terkini Sajjat nampak lain sangat

Siapa saja yang tidak mengenali transgender asal daripada Malaysia, Nur Sajat yang kini sudah pun menetap di Australia seorang diri tanpa keluarga di sisi.

Sajat akui hidap sakit kanser?
Melalui keratan klip live TikToknya baru-baru ini yang dimuat naik oleh pengguna platform itu, Sajat mendedahkan dirinya kini hidap penyakit kanser.

Malah dia juga berseloroh mengatakan dirinya hanya tinggal tunggu masa untuk meninggalkan dunia untuk selamanya.

@sajjadlegacySajat sakit cancer 🤔

♬ original sound – sajjadlegacy

Minta maaf awal-awal pada netizen
Dalam pada masa yang sama, Sajat atau nama sebenarnya, Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman memohon maaf kepada netizen seandainya dia ada membuat salah.

Kalau saya tak sempat nak minta maaf ke, minta maaf lah eh. Sakit wak kita..

Namun begitu, sakit yang dihadapi oleh usahawan itu masih belum dapat dikenal pasti sama ada benar ataupun tidak.

Sekadar info, Sajat dilaporkan larikan diri ke Australia selepas dirinya ‘dikejar’ oleh pihak berkuasa tetapi dia tidak mengakui hal itu dan berkata hanya ‘berhijrah’ ke sana.

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *