“SaIes kedai drop, Istri jadi panas” Usop dedh kena sihir, rumah tangga kena ganggu orang terdekat

 

Penyanyi Usop baru-baru ini berkongsi mengenai pengalamannya terkena sihir pemisah yang dikirim daripada orang terdekat.

Kata Usop, rumah tangganya bersama isteri, Nur Fatihah menjadi ‘panas’ dan sering bertelagah selain kedai makan yang diusahakannya turut mendapat tempias sehingga terpaksa ditutup.

@melodiberapi Betul ke penyanyi Usop & isteri dikatakan kena sihir pemisah?? Nah dengarkan luahan usop sendiri!! Min takut dengar cerita-cerita sihir ni.. 😱😱😱😢 #meloditv3 #sihirpemisah #fypシ゚viral #panas #sihir #ceritaartismalaysia #sensasi ♬ original sound – Melodi

Saya kena dengan bini saya. Saya pelik, kitorang ada buka kedai, kedai Alhamdullilah memang ramai. Selepas isteri saya bersalin, kedai saya drop. Sales saya drop, kitorang bergaduh dekat dalam kedai. Lama juga la.

Saya jadi macam tengok bini saya jadi rasa panas padahal benda sikit ja pun. Bini saya pun ada mimpi pelik-pelik. Bangun-bangun ada lebam.

Ujarnya lagi, dia tidak pernah memusuhi sesiapa namun hairan jika ada yang tidak berpuas hati dengan dirinya dan keluarga.

Sebenarnya saya tahu (si pelaku). Dia hilang terus tapi ustaz cakap orang tu tak tahu hilang mana. Saya pun dah lama tak jumpa dia. Saya takmau p cari, kita ada Allah dan agama, biar Allah yang balas.

Usop dalam pada itu meminta agar si pelaku untuk segera bertaubat kerana manusia tidak selamanya hidup di dunia dan bakal berdepan kematian juga di akhirnya.

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *