Pernah jadi orang ketiga dalam rumah tangga Shuk Sahar iaitu Fara Salleh dedh diblasah berkali kali siap tunjuk bukti..

Pempengaruh, Fara Salleh mendedahkan di media sosial yang dirinya dipukul individu yang sama berkali-kali. Kesiannya!

Menurut laporan xtra, Fara memuat naik satu foto menunjukkan tangganya yang luka dan berdarah kerana di pukul individu yang juga seorang penagih yang mengambil barang terlarang di IG Story.

Fara Salleh

Happy? Kalau dah kaki pukul, takkan berubah. Habis anak orang kau henyak… siap play victim lepas pukul chow balai g buat report.

Mesti happy lega dapat jugak pukul aku kan? Kaki batu, penagih semua cukup, otak tak betul pun sebab batu.

Sebelum ini individu itu juga pernah memukul Fara Salleh di Pulau Pinang dan laporan polis telah dibuat. Individu itu juga berkata yang dia tak heran sebab polis tak berani dengannya. Siapa dia ni?

Do you remember berapa kali aku buat report kat Penang pasal kau pukul aku? Tapi sebab kau besar kau polis tak amik case tu? And kau cakap kat aku ‘ini Penanglah fara, aku takkan terusik.

Walau bagaimanapun, Fara Salleh tidak memetik siapa nama individu yang dimaksudkan dan perkongsian itu pun telah dipadam.

Sumber : ohmedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *