Hiburan

Pelakon Datln Eina Azman Pohon Doa Ramai, Dedh Keadaan Terkini Suami Beliau

Pelakon Datin Paduka Eina Azman serta suami dan dua orang pembantu rumah telah disahkan p0sitif CVID. Perkongsian tersebut dimuat naik menerusi laman Instagram pelakon berkenaan pada Selasa.

Sebelum ini, Eina sekeluarga sering melakukan ujian saringan CVID. Malah dia sendiri yang baru keluar dari h.0spital turut sudah melakukan swab test.

Namun takdir mengatasi segalanya. Mereka tetap dij.angkiti. Namun begitu, Eina sedikit lega apabila ank-ank dan kakaknya disahkan negatlf. Lebih menyedihkan lagi, Eina dan suami, Datuk Paduka Kaise dishkan p0sitif C0VlD hari ulang tahun perkahwinan mereka.

Salam Semua

D.ukacita saya ingin maklum kan saya suami dan 2 bibik saya Bik Mega n Bikna didapati p0sitive c0vld . Macam nak g.ugur jantung ni bila dapat resuIt Sebab saya selalu buat c0vld test. Even last week saya dan suami baru saja buat c0vld tes.t sebelum buat s.urgery n resuIt yang keluar negatlve.

Saya taktau macam mana dalam seminggu saya boleh kena. Sedih ya amat bila terpaksa tengok aubreykarl buat test dengan menangis. Saya mmg tak sampai hati tengok.

Sementara tunggu resuIt hati ni risau sangat fikir apa jadi kalau kena dekat aubreykarl or bibik2? Macam mana nak handle? Ya allah taktau nak cakap mcm mana… Tapi alhamdullilah nasib baik aubreykarl negative dengan kakak saya wennyazman.

Harini pula our anniversary jadi pula macam ni. Ya allah mmg spe.echless. Apapun saya percaya ini semua ketentuan allah dan kami terima dengan hati yang terbuka. Saya minta tolong semua doa kan untuk kami sekeluarga bersama bibik2 semua kembali sihat seperti biasa.

Menurut Eina, ketika ini dia dan suami mengalami d.emam tinggi dan bacaan oksigen juga masih turun naik.

“Sekarang saya dah mula d.emam panas dan mula. Cuma keadaan suami saya kurang baik kerana d.emam terlalu panas dan paras oksiden dia turun naik,” tulisnya.

“Saya minta tolong semua doakan kami sekeluarga bersama bibik-bibik semua kembali sihat seperti biasa. Kepada sesiapa yang k0ntak rapat dengan kami, kalau rasa tidak sihat, tolong pergi lakukan ujian saringan ya. Jika sesiapa yang ada pengalaman dengan C0VlD. tolong kongsikan kalau ada apa-apa petua yang boleh kami amalkan,” tambahnya.

Datin Eina Beritahu Mohon Doa

Pelakon Datin Paduka Eina Azman memohon orang ramai mendoakan kesihatan suaminya, Datuk Paduka Kaiser Gurmeet Abdullah yang kini memerlukan b.antuan pernafasan.

Eina yang turut p0sitif C0VlD berkata, tahap 0ksigen suaminya kini semakin menurun.

“Saya mohon semua mendoakan kesihatan dan kesejahteraan suami saya, (Datuk Paduka) Kaiser Gurmeet Abdullah kembali seperti sedia kala. Doakan suami saya yang kini berada di h.0spital agar kuat untuk melawan v.irus C0VlD sebab 0ksigen suami saya semakin menurun hingga perlu pakai b.antuan 0ksigen,” katanya dalam satu entri terbaharu di laman Instagramnya pada Rabu.

Sumber : Astr0

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *