Hiburan

“Ni ke yang dia nak kongsikan idea dekat Palestin tu?” Naik Range Rover Di Padang Pasir, Netzen Persoal Jihad Caprice

Hampir dua bulan berada di Jordan, penyanyi rap Caprice mengakui rindukan keluarga dan perniagannya serta bakal pulang ke Malaysia tidak lama lagi.

Meskipun tidak berjaya masuk ke Gaza seperti yang diimpikan, Caprice berkata dia bertemu rakan baru di Jordan yang banyak membantunya menjayakan misi di sana.

Perkongsian terbaru Caprice di IG Story menjadi perhatian ramai apabila memuat naik video pendek dirinya menaiki kenderaan Range Rover difahamkan untuk video klip lagu terbarunya.

Video tersebut dimuat naik oleh netizen di laman Twitter yang mempersoalkan adakah itu jihad penyanyi rap itu dengan menghasilkan lagu bersama artis di negara tersebut?

Malah, ada segelintir netizen mempersoalkan kembali apa tujuan Caprice ke negara tersebut. Tidak kurang juga, ada yang berseloroh mencadangkan kepada penyanyi rap itu untuk membuat penggambaran di Pantai Klebang Melaka yang turut mempunyai tempat seperti padang pasir.

 

Sementara itu, menerusi beberapa perkongsian lain, Caprice turut memuat naik foto mengucapkan selamat tinggal kepada sahabat-sahabatnya di sana sebelum pulang ke Malaysia.

Komen dari netizen

Allahuu… sebak abang tengok video tu, terus sujud syukur… pastinya Y4hudi l4knatullah bertempiaran lari bila tengok ni…

masih ada pejuang Jihad yang berani sebegini berpusing pusing dengan kereta di padang pasir… Allahu…

“ptut ustaz ebit xmau ajk msuk skli .. gilaa stg xpsai ustaz ebit kna rap skali gan dia nanya

“Pttlaa org xnk ajak..masuk nk buat MV bru rupenyee…demi ummah.. Negara sendiri tak pernah nk tolong sibuk nk tlg negara org…

“Bersangka baik… Ptt la dia marah sgt UEL naik unta ritu…agaknye dia nk bt mv dia pkai unta .tp UEL da bt video dlu…tu yg dia nak marah sgt dia pkai laRange Rovers.. terpaksa la tukar sbb unta lambat…klo range Rovers cepat sket jlan jilat dia…eh jihad.. bersangka baik okey

Sumber : r0tikaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *