“Mungkin ramai tak tahu.. saya tak kisah pun, sebab saya memang..” terbongkar selepas Ruhainies sendiri buat pngakuan

Baru- baru ini, pelakon jelita, Ruhainies mendedahkan bahawa dia merupakan seorang yang ‘introvert’.

Ramai tak tahu

Menerusi hantaran video di TikTok, Ruhainies atau nama sebenarnya Nur Ruhainies Farehah Zainul Ilyas mendedahkan bahawa dia merupakan seorang yang ‘introvert’ dan lebih gemar untuk bersendirian.

Ruhainies menceritakan perkara tersebut ketika hadir sebagai tetamu di podcast, aktres Amelia Henderson.

Pelakon berusia 31 tahun itu turut memberitahu bahawa ia adalah personalitinya yang ramai peminat tidak tahu tentangnya.

Sebab itu saya tak kisah kalau orang tak bercakap dengan saya, sebab saya introvert. Saya lebih suka untuk bersendirian. Mungkin ramai tak tahu lah.

Dalam pada itu, pelakon drama ‘Cukup Derita Itu’ meluahkan rasa terharu serta dihargai apabila dia memenangi sesebuah anugerah kerada ada orang yang menyedari bakatnya.

Dulu saya memang insecure, sebab saya tak rasa saya cantik. Bila saya menang anugerah, saya rasa macam dihargai dan maknanya ada orang sedar saya punya bakat.

Dari situ saya rasa itulah yang Tuhan dah aturkan untuk saya, perjalanan rezeki saya

@studiosembang insecure? introvert? siapa boleh relate dengan @Ruhainies777 kat sini? maybe normal for everyone utk ada insecurity masing² cuma setiap orang berbeza-beza la kan? hopefully next year kita semua lebih confident with ourselves k! check out this episode on @YouTube @Spotify & @Apple Podcasts #jomsembang #studiosembang ♬ original sound – Studio Sembang

Sumber : ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *