“Kita tak tahu bahagian kita macam mana pula nanti” bila masa aku jual perempuan? Mudah manusia sekarang buat d0sa

Di Instagram, individu yang dikenali sebagai ‘Hot Daddy’ tampil menyangkal dakwaan seorang wanita dikenali sebagai ustazah yang mendakwa dirinya sebagai ‘bapa ayam’

Fitnah!

Menurut Ikhwan, apa yang dikatakan oleh ustazah tersebut menerusi sebuah video di media sosial itu adalah fitnah. Ujar Ikhwan, dakwaan mengenai dia menjual perempuan itu adalah fitnah bahkan, pihak polis tidak pernah ‘mention’ dirinya sebagai bapa ayam.

Bila masa pula aku jual perempuan. Tu la perlunya research sebelum nak menyampaikan sesuatu. Tak pasal-pasal ustazah dah dapat dosa fitnah saya.

Ikhwan turut meluahkan rasa kesal apabila segelintir individu mudah berbicara mengenai dosa seseorang.

Terdahulu, Ikhwan tampil menafikan tuduhan netizen yang mendakwanya menjadi tetamu undangan di podcast Bros Gang TV (BGTV). Bapa kepada tiga orang anak itu meminta orang ramai agar tidak menyebarkan fitnah sedangkan tidak ada sebarang bukti yang menunjukkan mereka menyokong perlakuan zina.

Janganlah disebabkan gambar tu, korang sewenang-wenangnya nak cakap mereka menyokong zina dan sebagainya. Gambar tu tak ada pun unsur-unsur tak elok.

Sumber : ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *