“Kata saya tak ada class, at least ada juga money. Yang cakap tu money tak ada, class pun tak ada..” Haliza Maysuri panas hati, bidas semula

Usahawan sensasi dan pengasas Bawal Exclusive, Haliza Maysuri tampil membidas komen yang dilontarkan oleh warganet kepadanya kerana telah menghina rupa parasnya.

Teguran kepada netizen

Kata Haliza di salah satu video yang dimuat naik di laman TikTok, dirinya tidak kisah jika ada yang mengutuk rekaan tudungnya namun dia berasa tidak senang hati apabila ada yang menghina ciptaan Tuhan.

@halizamaysuri Replying to @Kedyomar ♬ Allah Allah Aghisna – Nazwa Maulidia

Orang kata saya tak ada class, ‘money cannot buy class‘, at least ada juga money. Yang bercakap tu money tak ada, class pun tak ada.

Ini nak tegur sikit, kalau nak hina tudung saya, tak apa. Tapi jangan menghina ciptaan Tuhan.

Jangan hina ciptaan Tuhan

Menurutnya, jika dirinya ingin mengubah penampilannya dengan melakukan pembedahan kosmetik, dia mampu. Namun, masih berpegang kepada agama, Haliza tidak berbuat demikian walaupun dihina.

Kalau saya nak pergi Korea nak ubah ciptaan Tuhan yang terbaik ni, bila-bila masa sahaja.

Nak hina ciptaan manusia, silakan. Tapi kalau nak menghina ciptaan Tuhan, jangan sesekali.

Terdahulu, usahawan ini sempat tular di media sosial kerana disangka bersikap riak terhadap harga tudung yang dipakai mencecah ribuan.

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *