“Jangan tanya soalan macam orang tak sekolah, penat nak jawab!” Sekali Intan Najuwa terus sembur tanpa selindung

Pelakon, Datin Intan Najuwa baru-baru ini berkongsikan momen indah majlis sambutan ulang tahun kelahiran suaminya, Datuk Ahmad Asraf Azman.

“jangan tanya soalan macam orang tak sekolah, penat nak jawab!” – intan najuwa

Disebalik kemeriahan sambutan ulang tahun itu, ada seorang netizen yang mempersoalkan keadaan suaminya yang kelihatan ‘basah’ berpeluh.

Berang dengan soalan yang diajukan, Intan, 27, menyatakan suaminya memang seorang yang jenis cepat berpeluh ketika berada di tempat panas.

“jangan tanya soalan macam orang tak sekolah, penat nak jawab!” – intan najuwa

“Dia mmg jenis cepat berpeluh dan ada je orang jenis cepat berpeluh, especially bila tempat panas,” kata Intan.

Beliau turut menasihati warganet untuk tidak bertanya soalan yang tidak masuk akal kerana sudah penat menjawab soalan-soalan seperti itu.

100% Original only valid on 12.12. F2 Bluetooth headset fan exclusive coupon Full RM30 can save RM12 Coupon code: DIZO12MFF .Full RM38 can save RM15

Coupon code: DIZO12MHH 👉Product link: https://shope.ee/7UqSgCZ1ZX

F1 Bluetooth headset fans exclusive coupon, Full RM28 can save RM12

Coupon Code: DIZO1212F👉Product link: https://shp.ee/8yhbbhc

“Jangan tanya soalan macam orang tak sekolah penat nak jawab,” katanya lagi.

“jangan tanya soalan macam orang tak sekolah, penat nak jawab!” – intan najuwa

Terdahulu, Intan selamat mendirikan rumah tangga bersama ahli perniagaan, Datuk Ahmad Asraf Azman, 39, pada Ogos lalu.

@intannajuwaaaHusband birthday brunch! 💘♬ dilemma – ☆

“Sebak Sebab I Jumpa Lelaki Yang Betul-Betul Yang Boleh Jaga I”

“Tak ada yang special pun first met kita. Bestfriend Asyraf kawan I jugak so mutual friend la. Terjumpa say hi hi tak tau pula sampai sekarang sangkut,” kata pelakon berusia 26 tahun ini.

“sebak sebab i jumpa lelaki yang betul-betul yang boleh jaga i,” – intan najuwa

Tambah beliau, pelbagai cabaran dilalui mereka sehingga akhirnya mereka selamat disatukan sebagai pasangan suami isteri.

“I sebak sebab i memang jumpa lelaki yang betul-betul yang boleh jaga I. Macam-macam yang kita lalui, ups and down. Akhirnya jadi juga sebab itulah I sebak,” tambah beliau.

Ditanya soal anak, pasangan ini tidak merancang dan menerima rezeki yang diberi dengan hati terbuka.

Terdahulu, pasangan ini dinikahkan oleh Datuk Dr Nooh Gadut, Pengerusi Jawatankuasa Muzakarah Majlis Kebangsaan bagi Hal Ehwal Agama Islam, dengan kehadiran Abdul Wahid iaitu bapa Intan sebagai Wali.

Majlis perkahwinan diadakan dengan cukup meriah di Hotel One and Only Desaru Coast, Johor, denga mas kahwin RM20,000 serta wang hantaran RM222,000.

Sumber : Syok

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *