“Budak memang tak pandai menipukan” ank sendiri kantoikan siapa artis Malaysia yang Puteri Sarah minat!

Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin atau lebih dikenali sebagai Puteri Sarah merupakan seorang pelakon dan peragawati di Malaysia.

Terdahulu isunya bersama bekas suaminya hangat diperkatakan netizen dan pada akhirnya mereka bercerai dengan talak 1.

Puteri Sarah memulakan kerjayanya sebagai pelakon iklan dan seterusnya menjadi pelakon untuk filem dan drama televisyen tempatan.

Kini selain sibuk menguruskan anak-anak, Puteri Sarah juga sedang sibuk untuk memenuhi jadual sehariannya sebagai pelakon.

Terdahulu, Puteri Sarah dikaitkan dengan Usahawan dan aktor dari indonesia iaitu Andi Arsyil Rahman apabila dikatakan semakin akrab dan mempunyai hubungan yang istimewa.

Namun Puteri Sara menepis dakwaan tersebut dengan mengatakan bahawa mereka hanya sekadar kawan dan rakan perniagaan sahaja.

“Senang Anaknya Jawab Soalan Tu”-Netizen

Baru-baru ini, tular satu video yang dimuat naik dilaman media sosial tiktok milik lumier.shop.by.psl yang meraih perhatian ramai. Video berkenaan kini meraih jumlah tontonan sebanyak 619 ribu, tanda suka sebanyak 14 ribu dan sebanyak 173 komen.

Di dalam video berkenaan, memaparkan Puteri Sarah yang membaca soalan dari netizen namun dijawab oleh anak lelakinya itu

”Kalau artis Malaysia, Sarah minat siapa?”-Tanya Netizen

”kalau artis Malaysia mama minat mama laa kan mama artis Malaysia”-Jawab Anak Puteri Sarah

@lumier.shop.by.psl @Adillaaaaxxxxx ‍♀️ Ada2 je jawapan abg Syaikhul niHahahaha p/s : sorry abg Syaikhul , auntie salah tulis nama abg dekat video sorrryyybenda dah post enjoy jela .hahaha puterisarahliyana #Lumiermalaysia #fyp #adillashop_ #Shop2024 #TikTokShop55SuperSale #TawaranHariGaji #fypppoppppppppppppppppppシ #TeamNorainiBasre #skincareviral ♬ original sound – Adillaaaaxxxxx ‍♀️

Rata-rata ramai yang terhibur lihat video tersebut. Mereka juga mengatakan jawapan yang diberikan oleh anak Puteri Sarah itu sangat singkat dan padat. Tambah mereka lagi, nasib anaknya tidak menyebut nama bapanya kalau tidak nanti pasti akan kecoh.

Apa-apa pun, semoga kita semua diberikan rezeki yang melimpah ruah serta keberkatan hidup di dunia dan juga di akhirat.

Sumber : murai

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *