“Aliff Aziz kantoi bersama dengan istri orang ank tiga pulak” Didi Astillah bongkar lagi semua

Sebelum ini kami melaporkan yang penyanyi, Aliff Aziz akhirnya memberi kenyataan panjang lebar ketika ditemu bual pihak Melodi.

Terbaru! Adik ipar kepadanya, Didi Astillah pula muncul dengan pendedahan yang mengejutkan. Apa pula kali ini?

Menerusi Instagram, Didi meluahkan yang dia berasa kurang senang dengan tindakan abang iparnya itu yang selalu menyalahkan kakaknya, Bella Astillah dan sekaligus ingin menutup kesalahannya.

Daripada podcast, interview sana sini bila bab ‘kes’ tak nak ulas apa-apa. Tapi bila soal kesalahan kak long saya panjang berjela, seolah olah mereka nak menutup kes khalwat tu macam tu sahaja.

Saya pun jadi pening bila dengar statement, jawapan yang lari dari topik tiap kali interview. Sudah-sudahlah la tu bagi statement dan tunjuk kemarahan… Lebih baik diam sebab salah sendiri.

Bukan tu jer, Didi juga berkata yang apang iparnya itu pernah bersama dengan isteri orang yang ada tiga orang anak yang berasal dari Terengganu.

Bila ada lelaki lain di samping kak long, tahu pula nak melenting. Tapi, masa dia bersama dengan isteri orang anak tiga dari Terengganu, itu apa pula? Tak nak ulas apa-apa ke?

Lepas tu, yang lagi sorang tu. Lepas minta maaf pun, ingat saya tak tahu ke yang awak tetap pergi kat orang-orang dan masih cakap yang ‘Bella perangkap’ ? MUNAFIK.

Kita ni zaman bila nak perangkap perangkap? Awak tak cukup umur lagi ke atau awak dah gila ke atau kedua-duanya sekali eh?

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Didi Astillah (@didiangelastillah)

Apapun, semoga yang baik-baik saja biat Aliff Aziz dan Bella Astillah.

Sumber : ohmedia

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *