“Aku perati je tengok..” melawat dusun buah di KL, Netzen perasan sesuatu pada Mama Neelofa

Menerusi TikTok, ibu kepada selebriti Neelofa, Datin Noor Kartini ada memuat naik video mempamerkan dirinya dan suami melawat dusun buah-buahan miliknya yang terletak di Kuala Lumpur.

Sebaik sahaja sampai di dusun, Noor Kartini dilihat berjalan sekitar kawasan itu dan memetik rambutan dan mengutip durian yang sudah berbuah.

Bagaimanapun, ramai warganet perasan ‘sesuatu’ terhadap Noor Kartini yang mesra dipanggil Mama ketika dia melawat dusun berkenaan.

@noorkartini66 Lama dah tak datang kebun buah mama ni. Alhamdulillah kali ni datang durian dan rambutan dah berbuah😍 #kebunbuah #rambutan #durian #fyp @Ayue_Cdrama❤️ ♬ original sound – missdqueen – cikdramaqueen

Rata-ratanya menegur Mama yang datang ke dusun menaiki kereta mewah jenama Aston Martin selain turut perasan bahawa ibu Neelofa itu memakai kasut jenama antrabangsa Dior.

Aston Martin weiiii. Masuk dusun pakai Dior. Aku pergi kebun jalan kaki je.

komen    

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *