Hiburan

“MuIut Longkang Tu Perkara Biasa..” Tak Sangka lsu Kawan-Kawan Boleh Jadi Sampai Ke Tahap Saman

Penyanyi Nubhan Ahamad memberikan reaksi berhubung isu melibatkan rakan duetnya, Siti Nordiana baru-baru ini.

Menurut Nubhan atau nama sebenarnya Ahmad Nubhan Ahamad dia bersimpati dengan hal yang dihadapi Siti Nordiana (Nana) dengan menyifatkan soal gaduh sebagai hal biasa dalam persahabatan.

 

“Kesian rakan duet den ni. X sangka isu kawan2 boleh jadi sampai ke tahap saman menyaman. Gaduh2 sikit, lepas cakap tu biasala dlm berkawan.

“Den pun penah jugak gaduh ngan diaorg…pastu baik balik…pastu gaduh jap…pastu tiba2 holiday sama2…mcm tu lah ulang2 sampai abg jamil…

“Saya kalau kluar ngan diaorg ni sentiasa akan gaduh bila makan…berebut masing2 nak mengelak bayar…bkn xda duit…tp dah pangai memasing mcm tu…layan je la…gurau2 kan…nothing serious…,” tulisnya.

 

Selain itu, penyanyi kelahiran program Akademi Fantasia musim ke-6 (AF6) berusia 35 tahun ini mengharapkan agar konflik yang berlaku dapat diselesaikan cara baik.

“Maaf bermaafan lah…kita xnak tau pun sapa betol sapa salah…everyone learned their lesson. bila jadi sesuatu perkara, sure masing2 ada salah…kawan kannnn??

“Mmg mulut longkang tu perkara biasa. Tu jgk yg kita kawan…tu jgk yg dah bertahun2 pon…Enough fingting2 leyyy…Ni bukan nk bekap sesapalah…cuma nk tgok la korg ni bedamai…” tulisnya lagi.

Sebelum ini, Siti Nordiana atau lebih mesra dengan panggilan Nana telah membuat laporan polis susulan sesi Instagram Live (IG Live) oleh lima individu yang didakwa bercakap serta mengeluarkan kenyataan kurang menyenangkan mengenai dirinya baru-baru ini.

Antara komen dari netizen

“Mmg la bende biasa kutuk kwn balik..tp bila dh viral sngkut pulak bab maruah nubhan oi..agak2 la klu off rekod leh tahan lgi.hmm

“Xkena dgn batang hidung dia..kalo kena kat dia masti bukan saman je kot masti balas balik mcm2 buat live

“Ckp senngla..cbe kne batang idong sndrik..kira ok nana tu nk mngamok..cool je..klo aku,mau sorg2 aku kitaiii..

“Yg xboleh terima perbuatan dia kenapa mengata dlm live…. Kalaupun siti nordiana tu jahat kenapa smpi nak bukak aib dia, buruk2kan dia dpn public..

Sumber : mediahibran

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *