Hiburan

“Kawan Saya Semua Terkejvt..” Liyana Jasmay Buka Cerita Ape Yang lbu Lakukan Selama Dia Belajar Di New Y0rk

Pelakon dan penyanyi, Liyana Jasmay mengakui berasa amat bertuah kerana dikurniakan ibu penyayang dan sentiasa mengambil berat mengenai setiap perkara yang dia lakukan.

Jelas Liyana, ibunya, Habsah Simpon sanggup menemaninya selama enam bulan sepanjang dia melanjutkan pelajaran di New York, Amerika Syarikat.

Katanya lagi, ibunya itu juga tidak sanggup untuk berjauhan dengan dirinya lebih-lebih lagi ketika berada di negara orang.

Ada ke mak kat luar tu macam my mom? She teman me study in New York for 6 months. My friends sume terkejut, jarang kot parents ikut sekali duduk dengan you bila you gi study. Tapi tu mama I.

“Dia kata dia shadow i masa dulu..lols. Maybe sebab its too far, they were so worried of me living alone or maybe I was not capable of being alone. This is us walking to breakfast in the streets of Manhattan,” tulisnya.

Kenyataan tersebut dikongsikan oleh penyanyi lagu Aku Tak Percaya Cinta itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di laman Instagram beberapa hari lalu.

Dalam pada itu, Liyana turut mendedahkan wanita terbabit itu juga akan menemaninya sepanjang perjalanannya ke kelas meskipun jarak dari rumahnya tidaklah terlalu jauh.

“Dia siap send me to class lagi kalau class jauh from our house, tak jauh pun just Soho je. But she will walk with me or naik cab with me even wait for me sometimes after class. Aint my mama grand?,” katanya lagi.

Melihat di ruangan komen, rata-rata netizen dan rakan artis memuji telatah comel dua beranak itu selain turut menyifatkan Liyana sebagai seorang anak yang sangat beruntung.

Antara komen dari netizen

“She’s one in a million mama for sure. What a lovely tribute to her. Lucky her.

“Kasih seorang ibu. You seorang anak yang beruntung.

“She love you too much tu and I will do the same to my daughter too.

“Ya Allah seronok ada orang temankan,” antara komen-komen netizen di laman Instagram.

Sumber : mediahibran

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *