“Jangan mrah saya..rasa dia biasa je..” cheese kek viral tak sedap? Janna Nick terlepas cakap ramai terkejt tengok vdeonya

Pelakon dan pengacara, Janna Nick terkenal dengan sikap jujurnya ketika membuat penilaian rasa makanan yang dimakan. Terbaru, Janna dan suami, Dini Schatzamann berpeluang merasai keenakan kek butter cheese dari Sarawak yang sedang viral.

Tak rasa premium butter

Janna Nick kek cheese butter

Menerusi video yang dimuat naik di TikTok, Janna berpendapat testur kek itu agak kering dan rasa yang biasa saja. Bagi Janna, kek itu terlalu manis untuk tekaknya yang bukan penggemar kek.

Rasa dia kan biasa saja. Sorry ye orang Sarawak, jangan marah saya. Saya pernah try butter cake yang lebih sedap dari ini.

Tapi kek ini tak oily. Saya rasa kek ini manis. Saya tak rasa premium butter.

Saya tak rasa feel nak makan lagi sekali. Mungkin taste saya lain, yang lebih moist. Ini kering.

Susulan itu, Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Muner memberikan ‘rate’ 3/10 manakala Dini pula dilihat ‘kena dengan tekak’ apabila penilaiannya agak tinggi iaitu 7.5/10.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata warganet terima dengan ulasan pelakon drama Melastik Ke Hatimu kerana setiap individu mempunyai citarasa yang berbeza.

Sumber : ohbulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *