“Elok je takde control cantik, tak fake” upload vdeo makan burger tanpa filter, netzen perasan sesuatu pada Liyana Jasmay

Dapat dilihat di laman TikTok baru-baru ini, pelakon dan penyanyi Liyana Jasmay ada memuat naik video memaparkan dirinya sedang menikmati burger di sebuah hotel mewah.

Selera makan burger lepas lebih 16 jam tak tidur

Melalui video yang dimuat naik, Liyana kelihatan berselera makan juadah burger tersebut di tepi koleh sebuah hotel mewah.

Pelakon terbabit turut memaklumkan bahawa dia juga sudah lebih 16 jam tidak tidur kerana terlibat dalam sesi penggambaran.

@ljoneandonlybila belum tido lebih dari 16jam, dan dpt makan burger sedap ni nak nangis! semalam penat berlakon kena rasuk lebam kaki, darah telinga, mata kabur.. tapi alhamdulillah for everything.. Im so grateful♬ original sound – LiyanaJasmay

Video terbabit meraih perhatian pengguna di TikTok susulan Liyana sama sekali tidak takut untuk memuat naik video tanpa memakai filter dan memaparkan wajah ‘natural beauty’.

Rata-rata netizen yang meninggalkan komen memuji keyakinan pelakon terbabit dan dianggap tidak ‘fake’ kerana menunjuk wajahnya yang sebenar.

komen

komen

Sehingga artikel ini ditulis, video tersebut telah meraih lebih 30,000 tanda suka dan sebanyak 1.6 juta tontonan daripada pengguna TikTok.

Sumber : beautifulnara

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Keep Scrolling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *