Hiburan

Baru Jer Sharnaaz Hantar Lokasi Dan Ajak Jumpa Depan-Depan, Sekali Caprice Up Satu Gambar

Sejak hari ini, dua figura dikenali ramai, Caprice dengan pelakon Sharnaaz Ahmad seakan memasuki episod persengk3taan baharu apabila kedua-dua figura itu saling membIas hantaran media sosial.

Menerusi satu hantaran di Instagram, Caprice atau nama lengkapnya, Ariz Ramli, 33, telah mengajuk Sharnaaz dengan geIaran sot0ng.

Ramai sedia maklum, sot0ng adalah satu karakter yang pernah dijayakan Sharnaaz menerusi sebuah drama rantaian suatu ketika dahulu, Suamiku Encik Sot0ng.

” Dari jauh je berani sot0ng see you when I see you @sharnaazahmad (emoji mencium dengan hembusan hati),” tulis Caprice sebagai kapsyen pada hantaran vdeo yang dimuat naik dalam Instagramnya.

Vdeo tersebut menyaksikan Sharnaaz dan rakan baiknya, Shukri Yahaya juga seorang pelakon seolah-olah sedang mempersndakan kegagaIan Caprice memasuki Gaza, PaIestin sepanjang misi kemanusiaan yang digembar-gembur, sebaliknya hanya menghabiskan masa dua bulan di Jordan dan Mesir.

Dalam vdeo sama, Sharnaaz berpenampilan seperti orang Arab iaitu berpakaian thawb berwarna putih, sejenis busana yang digayakan Caprice dalam sebuah vdeo muzik yang dirakamkan di Jordan.

Tidak puas hati namanya dipetik, Sharnaaz tidak menunggu lama untuk memberi respons apabila mencabar Caprice untuk bersemuka dengannya memandangkan penyanyi rap itu sudah berada di Malaysia.

” Sudah hantar location (lokasi) marilah sayang jemput makan tengah hari. Lauk sot0ng pun ada ni.

” Petik nama orang tapi block (sekat) orang. Lu (kamu) memang penakvtlah. Konon bawa panji lslam, jarum pun nangis pegang tangan orang. Belum kena gegar lagi,” tulis Sharnaaz dalam InstaStory.

Sharnaaz turut berpesan dalam satu vdeo di InstaStory beliau apabila beliau berkongsi lokasi di mana beliau sekarang berada dan berkata;

” Hai Assalamualaikum Caprice, aku ada kat restoran Cili Kampung.. duk cari aku sangat kan, panggil aku sot0ng, kita tengok sape sot0ng..” ujar Sharnaaz.

Bekas suami usahawan Noor Nabila itu turut berkongsi paparan skrin dirinya telah menghubungi pelantun lagu Lenglui itu termasuk berkongsi peta lokasi keberadaan dirinya sekarang.

Terdahulu, ketika berada selama lebih dua bulan di negara Arab, Sharnaaz beberapa kali memerli Caprice dan memperkecilkan dakwahnya yang tidak kesampaian kerana gagaI memasuki PaIestin.

Sharnaaz, Shukri dan Zizan Razak pernah bersiaran langsung (live) dalam Instagram dan antara perlian yang diutarakan sesi live adalah tidak sabar menunggu Caprice pulang ke Malaysia dan menghadiahkan mereka cenderamata patung Firaun.

Pesanan Caprice buat Sharnaaz

Sementara itu menerusi perkongsian di Insta Story Instagram, Caprice turut memuat naik vdeo beliau memberi pesanan kepada Sharnaaz.

” Oh mamu (merujuk kepada Sharnaaz), big mist4ke brother. You want to have a problem with Caprice (anda nak mencari msaIah dengan saya).

” Pertama sekali, lebih baik hang (anda) tulis surat dekat (kepada) KKM minta depa (mereka) lanjutkan tempoh kuar4ntin saya. Restoran itu abang saya punya.

” Kita beri hang tiga empat jam untuk fikir secara waras. Sebab Ampang, Damansara, Kuala Lumpur terlalu kecil.

” Fikir secara war4s… hubungi abang-abang anda jika benar-benar mahu masalah ini berlaku, saya akan jumpa anda Insya-Allah,” kata Caprice menerusi Instastory.

Kongsi satu gambar google

Dalam satu perkongsian berasingan yang turut dimuat naik di Insta Story, Caprice berkongsi gambar tangkap layar carian di Google iaitu “Cara Nak Masak Sot0ng”.

Difahamkan gambar itu merujuk kepada ayat Caprice sebelum ini yang memanggil Sharnaaz sot0ng.

Dalam pada itu menerusi ruangan komen rata-rata meminta Sharnaaz dan Caprice agar tidak memangjangkan perkara ini memandangkan mereka berdua mempunyai pengikut sendiri dan perlu mengelak dari berbalah.

Diharapkan juga Sharnaaz dan Caprice agar segera berbaik demi menjaga imej mereka sebagai selebriti.

Sumber : mstar dan k0smo

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.
Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *